Ammattitaidolla valmistetut metalliovet sekä uudis- että saneerauskohteisiin 

Ota yhteyttä

Vuonna 1917 perustettu perheyrityksemme Metalli Hokkanen Oy valmistaa laadukkaat metalliovet ja -ikkunat sekä uudis- että saneerauskohteisiin Etelä-, Keski- ja Itä-Suomen alueella. Yrityksellämme on jo yli sadan vuoden kokemus erilaisten alumiini- ja teräsrakenteisten metallitöiden valmistuksesta. Referenssit-sivulla pääset tutustumaan tekemiimme töihin vuosien varrelta.

Metalliovien ja -ikkunoiden lisäksi, saat meiltä myös:

  • lasiseinät

  • teräsrungot.

Voit aina kysyä meiltä lisää tekemistämme metallitöistä. Meidät tavoitat parhaiten puhelimitse, mutta voit myös lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Palvelemme sinua mahdollisimman nopeasti.

Metalliovet ja -ikkunat mittojen mukaan

Valmistamme tasokkaat metalliovet ja -ikkunat mittatilaustyönä alumiinista tai teräksestä. CE-merkityt metalliovet ja -ikkunat ovat pitkäikäisiä ja helppohoitoisia. Tästä syystä ne soveltuvat myös esimerkiksi liiketiloihin, toimistorakennuksiin ja kouluihin. Metalliovet voidaan pintakäsitellä, mikä lisää niiden kestävyyttä entisestään.

Meiltä saat valmistamamme tuotteet valmiiksi asennettuina. Palvelemme muun muassa rakennusliikkeitä, teollisuuslaitoksia, taloyhtiöitä ja yksityisasiakkaita.

Soita ja pyydä tarjous

Metallirakenteiset porraskäytävät

Meillä on laaja kokemus metallirakenteisten porraskäytävien valmistuksesta uudiskohteisiin. Metallirakenteiden valmistus alkaa huolellisella ja mittatarkalla suunnittelulla. Suunnittelun jälkeen toteutamme jokaisen työvaiheen pitkän työkokemuksemme tuomalla tietotaidolla sekä kattavaa työvälineistöämme käyttäen. Metallirakenteiset porraskäytävät teemme lujiksi ja kestäviksi sekä turvallisiksi käyttää. 

Kysy lisätietoja

Lasiseinät sisä- ja ulkokäyttöön

Valmistamme lasiseinät sekä sisä- että ulkokäyttöön. Lasiseinän alumiini- tai teräsrakenteet suunnittelemme kohteen vaatimukset tarkasti huomioiden. Lasiseinät voivat olla joko lämpöä ja ääntä eristäviä tai eristämättömiä. Saat ne meiltä kätevästi pintakäsiteltyinä ja asennettuina.

Tee tilaus